Over mij

Marjo Andringa

Ervaren rouw- en verliesbegeleider, gezins- en kindercoach

Als ervaren rouw- en verliesbegeleider, tevens gezins- en kindercoach, breng ik daarnaast meer dan 23 jaar ervaring uit het speciaal en basisonderwijs in Sneek met me mee. Gedurende deze tijd heb ik intensief samengewerkt met diverse kinderen en ook in mijn persoonlijke leven heb ik ervaren hoe het is om als ouder te worstelen, wanneer je kind zich niet volgens het ‘normale’ patroon ontwikkelt.

Mijn verhaal

In 2012 werd mijn leven op de proef gesteld toen ik geconfronteerd werd met borstkanker. Na een intense periode van behandelingen en herstel, realiseerde ik me dat mijn ervaringen een waardevolle bron kunnen zijn om anderen te ondersteunen en begeleiden. Als professioneel rouw- en verliesbegeleider en ervaringsdeskundige sta ik ouders en kinderen bij tijdens de moeilijkste fasen van hun leven.

Mijn expertise is verrijkt door verschillende opleidingen en cursussen, naast mijn formele kwalificaties als leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben opgeleid als NLP practitioner-coach, rouwbegeleider, Kids’ Skills ambassador en heb trainingen gevolgd in coaching rondom kanker, rouw bij kinderen en jongeren, systemisch coachen en meer. Ik geloof in een holistische benadering en maak gebruik van diverse technieken, waaronder de kracht van de natuur als spiegel.

Als zorgverlener volg ik de regelgeving van de meldcode en de verwijsindex Friesland. Sinds de oprichting van mijn praktijk in 2011 heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd van zorgverleners in verschillende disciplines. Indien tijdens een coachtraject blijkt dat meer specialistische ondersteuning noodzakelijk is, kan ik snel contact leggen met professionals uit mijn netwerk om de benodigde zorg voort te zetten.

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek in.