Volwassenen & kinderen/jongeren

Rouw en verlies voor volwassenen & kinderen/jongeren

Het leven kan ons soms hard raken, en de impact strekt verder dan alleen fysieke gevolgen. Het brengt een gevoel van kwetsbaarheid en zingeving in de war. Dit heeft onvermijdelijk invloed op ons dagelijks leven, of het nu binnen het gezin is, onze familiekring, vriendenkring of op het werk. Dergelijke gebeurtenissen kunnen het zorgvuldig opgebouwde evenwicht tussen leven en werk tijdelijk of permanent verstoren.

Rouw is een natuurlijke reactie op het ervaren van verlies. Het gaat niet alleen om het verlies van een dierbare, maar kan ook betrekking hebben op onze gezondheid, relaties, of zelfs onze baan. Rouw kan zelfs ontstaan door iets wat nooit heeft bestaan, zoals het ontbreken van liefde, het onvervulde verlangen naar kinderen, of het gebrek aan perspectief voor de toekomst.

Herken je deze gevoelens? Bevind je je in een situatie van verlies?

Ik sta klaar om je te helpen grip te krijgen op deze gevoelens en om inzicht te krijgen in wat er speelt, en wat nodig is om verder te kunnen. Samen kunnen we veerkracht (her)vinden, waarbij rekening wordt gehouden met je leeftijd, je gezinssituatie en je persoonlijke wensen.

Of het nu in de praktijk is, bij je thuis, of buiten in de natuur, ik bied verschillende vormen van ondersteuning aan, zoals wandel-coaching, psychosociale begeleiding, of het gebruik van beeldtaal – alles afgestemd op jouw behoeften.

 

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek in.