Werkgever

Rouw & verlies voor bedrijven/werkgever

Bij verlies van gezondheid (gespecialiseerd in coaching rondom kanker of andere levensbedreigende ziekte) of dierbaren, vragen zorg, herstel en verwerking veel aandacht van je medewerker. Maar ook van jou als werkgever, het team en de naasten.

Kennis van rouw in organisaties is hard nodig: Een op de vijf werknemers zegt te weinig steun te krijgen van de werkgever. En een kwart zegt langere tijd niet goed te functioneren.

Ik ondersteun de medewerker en organisatie om grip te krijgen op de veranderde omstandigheden en opnieuw evenwicht te vinden. Zo draagt dit coachtraject bij aan persoonlijk leiderschap, uitvalpreventie, duurzaam herstel en re-integratie.

Samen maken we een begeleidingsplan op maat

Tegen marktconforme tarieven, in kortlopende trajecten en zonder wachtlijst. Werkend vanuit eigen praktijk of daar waar nodig,

Voor meer informatie bel of mail.

Advies voor professionals en organisaties

Voor professionals of instellingen/bedrijven die te maken krijgen met verlies van dierbaren, gezondheid of inhoud willen geven aan zelfzorg (mantelzorgers) geef ik lezingen en denk mee over het maken van eenverlies protocol.

Heb jij als zorgprofessional behoefte aan een sparringpartner, bel gerust ik denk graag met je mee.

 

 

 

Vragen of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek in.